Zwembad de Peppel kijkt terug op een zeer succesvol jaar. Nog nooit passeerden in een jaar tijd zoveel bezoekers de kassa als in 2019. Onder meer de opening van het nieuwe natuurgezuiverde buitenbad gaf een boost aan de bezoekersaantallen.
Zwembad de Peppel kijkt terug op een zeer succesvol jaar. Nog nooit passeerden in een jaar tijd zoveel bezoekers de kassa als in 2019. Onder meer de opening van het nieuwe natuurgezuiverde buitenbad gaf een boost aan de bezoekersaantallen. Zwembad de Peppel

Bezoekersrecord voor Zwembad de Peppel

19 december 2019 om 13:21 Overig Deel je nieuws

Het jaar is nog niet helemaal ten einde, maar nu al is duidelijk dat Zwembad de Peppel een record aantal gasten heeft verwelkomd in 2019. Vooral de opening van het natuurgezuiverde buitenbad, de definitieve ingebruikname van de nieuwe glijbaan en de nieuwe vorm van schoolzwemmen Swim2Play gaven een boost aan de bezoekersaantallen.

Het zwembad is erg tevreden over de resultaten. Directeur Ronald ter Hoeven: “Het bevestigt dat de verbouwing van het zwembad in de afgelopen 1,5 jaar heeft geleid tot een mooi resultaat. Het eind april geopende natuurgezuiverde buitenbad wordt door onze gasten erg gewaardeerd. De zomerperiode gaf dan ook een flinke stijging te zien in het aantal gasten. Ook de heropening van de glijbaan had een positief effect.”

Echt opvallend is de toename van het aantal scholen dat meedoet met de nieuwe vorm van schoolzwemmen, Swim2Play. Zeker na de zomervakantie nam het percentage met meer dan 100% toe. Ook het aantal kinderen dat zwemles volgt stijgt fors.

“Inwoners uit een brede regio weten ons steeds beter te vinden en we streven er uiteraard naar die stijgende trend voort te zetten”, aldus ter Hoeven. “We starten het nieuwe jaar dan ook optimistisch en dagen iedereen uit om op nieuwjaarsdag om 12.00 uur een frisse duik te nemen in ons buitenbad.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie