De kenmerkende levensgrote CHE-letters, met op de achtergrond een deel van het schoolgebouw
De kenmerkende levensgrote CHE-letters, met op de achtergrond een deel van het schoolgebouw Christelijke Hogeschool Ede

Open Dag CHE 1 Februari

15 januari 2020 om 10:23 Onderwijs Deel je nieuws

Kort:

Open Dag Voltijd CHE
1 Feb. zijn studiekiezers die geïnteresseerd zijn in voltijdopleidingen van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) om zich te oriënteren. De kiezer kan zijn eigen programma samenstellen, met bv. een voorlichting, een potje poolen, gratis koffie en goede gesprekken met studenten en docenten. Ga naar www.che.nl/opendagen om je aan te melden.

Lang:

Open Dag Voltijd CHE

Zaterdag 1 februari zijn studiekiezers tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Zij kunnen kennismaken met de hbo-opleidingen, in gesprek gaan met studenten en docenten en ontdekken wat Ede te bieden heeft.

De CHE-opleidingen bevinden zich in de richting van het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en informatietechnologie. Je kunt je dus breed oriënteren op de CHE. We zijn een middelgrote hogeschool, met 10 opleidingen:

Bedrijfskunde, HBO-ICT, Communicatie, Journalistiek, Human Resource Management, Theologie, Leraar Basisonderwijs, waaronder ook de Praktijkpabo, Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing, Social Work en Verpleegkunde.

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers zelf een programma samenstellen. Bij elke opleiding zijn er voorlichtingen en bij bijvoorbeeld Verpleegkunde en Journalistiek kun je de praktijk ervaren. Er zijn studiekeuzeworkshops en je kunt de campus bezichtigen. Op de informatiemarkt laten studentenverenigingen zien wie ze zijn met leuke acties en is antwoord te vinden op alle vragen omtrent studiebegeleiding, op kamers gaan, etc. Kortom ervaar deze dag de sfeer en eigenheid van de CHE. De CHE helpt je graag verder met je studiekeuze.

Geinteresseerden in een deeltijdstudie kunnen terecht op de Open Avond op

dinsdag 17 maart 2020 van 18.00-21.00 uur.

Het bezoekadres van de school is de Oude Kerkweg 100 in Ede.
Aanmelden en meer info over de Open Dag: www.che.nl/opendag


 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie