CNV Belastingservice 2020

3 februari 2020 om 17:07 Maatschappelijk Deel je nieuws

Leden van het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV) in de provincie Gelderland kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan één van onze belastingzittingen bij u in de buurt, in maart of april 2020 om uw belastingaangifte te laten invullen. Tevens wordt beoordeeld of u voor toeslagen in aanmerking komt. 

U kunt online een afspraak inplannen via www.cnv.nl/belastingservice of u kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken via CNV Info op 030 - 751 1050. Bij het maken van een afspraak heeft u een e-mailadres, uw IBAN-banknummer, de naam van uw CNV bond of die van uw fiscaal partner en voor hoeveel personen de aangifte gedaan moet worden. 

Niet -leden worden ook geholpen tegen een niet-leden tarief, maar besluit u om toch lid te worden, dan betaalt u alsnog het leden tarief.

Wanneer u via CNV Belastingservice een afspraak boekt, krijgt u via de mail of per post een bevestiging van deze afspraak, de checklist en aanvullende informatie met betrekking tot de zittingen. Het CNV heeft wel machtigingscodes nodig om de aangifte Inkomstenbelasting in te kunnen vullen. Informatie daarover kunt u terugvinden op de website of telefonisch via CNV Info. Zonder die machtigingscodes kunnen wij uw aangiften en aanvragen niet invullen. 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie