Afbeelding
Gert Jan van Ginkel

Nieuwbouw ROVC van start

4 februari 2020 om 10:43 Nieuwbouw Deel je nieuws


Ede – ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, heeft afgelopen maand opdracht gegeven aan Rots Bouw en WSi techniek voor de nieuwbouw van het ROVC TechCenter, een groot praktijkcentrum aan de Galvanistraat 13 te Ede. Op 28 februari 2020 wordt de eerste schop in de grond gezet. Het pand wordt naar verwachting eind dit jaar opgeleverd.
ROVC TechCenter uitgerust met state-of-the-art technologie

Het gebouw wordt uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energie, gebouwbeheer en klimaatcontrole. Op deze manier wordt ook het pand zelf een praktijkopstelling, waarin cursisten kunnen ervaren hoe deze technologieën werken en met elkaar communiceren. Het ROVC TechCenter zal in totaal 7.100m² beslaan. Er komen meerdere practicumhallen van in totaal 3.000m², achttien theorieruimten, een restaurant en kantoorruimte voor negentig medewerkers. Ook zijn er 300 parkeerplaatsen in het bouwplan opgenomen.

John Huizing, directeur bij ROVC: “Samen met onze partners binnen het bouwproject hebben we een prachtig plan neergezet. Ook de gemeente Ede is enorm betrokken bij dit project. Het is bijzonder om met hen stil te staan bij momenten zoals het tekenen van de vergunning en het aftrappen van de bouw. In de tussentijd bouwen wij verder aan nieuwe practicumopstellingen. Het neusje van de zalm binnen technisch Nederland is daarin vertegenwoordigd door middel van materialen en machines. Daar zijn wij enorm trots op en dankbaar voor. Het TechCenter gaat bijdragen aan een optimale invulling van onze opleidingsprogramma’s. En dat draagt vervolgens bij aan een sterke ontwikkeling van technisch Nederland.”

Bij het tekenmoment waren aanwezig:
•               Koen Schage, Kleissen projectmanagement
•               Liesbeth Renne, Adviseur GAJVBW
•               Robert van Zanten, NCOI
•               Han Stoop, NCOI
•               Egbert-Jan Rots, Rots Bouw
•               Bart Wopereis, WSi techniek
•               Angelique Gerritsen, gemeente Ede
•               John Huizing, ROVC
•               Petra Braakman, ROVC

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie