Pedicurepraktijk Voetenwerk is gevestigd in Ede Centrum, Bospoort 15
Pedicurepraktijk Voetenwerk is gevestigd in Ede Centrum, Bospoort 15 Pedicurepraktijk Voetenwerk

Nieuw in Ede-Centrum: Pedicurepraktijk Voetenwerk

7 februari 2020 om 16:54 Winkels Deel je nieuws

Ede - Al jaren werkt Julia met passie in de zorg. En met diezelfde passie is ze vorig jaar gestart met pedicurepraktijk Voetenwerk. In een ruime lichte ruimte die voor iedereen toegankelijk is voert ze naast de standaard pedicurebehandelingen ook been-/voetmassages uit. 

Wie kiest voor Pedicurepraktijk Voetenwerk kiest voor een professionele en comfortabele behandeling van zijn of haar voeten. Met professionele apparatuur worden de voeten met aandacht behandeld. En Julia heeft niet alleen aandacht voor de voeten maar ook voor u als klant. Persoonlijk advies vindt zij erg belangrijk en zij voorziet u hier dan ook graag van. 

Daarnaast kunt u bij Julia ook terecht voor een gellak behandeling op zowel de nagels van uw voeten als uw handen. Met een gellak behandeling bent u minimaal twee weken verzekerd van een mooi kleurtje op uw nagels. 

De comfortabele behandelingen zijn vriendelijk geprijsd en ter kennismaking krijgt u als klant eenmalig een korting van 20% als u een afspraak maakt en aangeeft dat u via dit artikel heeft gelezen. Pedicurepraktijk Voetenwerk is aangesloten bij branche-organisatie Pro Voet. 

Vanaf halverwege dit jaar gaat Julia zich ook bekwamen in het zogeheten ‘medisch pedicure’ om ook de ‘reumatische en diabetische voet’ te behandelen. 

Pedicurepraktijk Voetenwerk is gevestigd aan de Bospoort 15 in Ede. De praktijk is geopend op afspraak. Voor een afspraak neemt u contact op met Julia op telefoonnummer: 06 - 53 44 35 82 of kijkt u op: www.pedicurevoetenwerk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie