Iedereen genoot volop van het terugkomdiner van o.m. STOEL VRIJ in de Ericakerk in Ede
Iedereen genoot volop van het terugkomdiner van o.m. STOEL VRIJ in de Ericakerk in Ede St. STOEL VRIJ

Terugkomdiner Stoel Vrij groot succes!

17 februari 2020 om 09:49 Maatschappelijk Deel je nieuws

Ede_Daags voor Valentijnsdag was er feest in de voormalige Ericakerk en genoten ruim dertig gasten van een gratis diner. Stoel Vrij, Malkander en Resto Van Harte hebben de handen ineen geslagen om mensen op bijzondere dagen als Kerstmis én het hele jaar door de gelegenheid te geven gezellig samen te eten.

Op initiatief van Stoel Vrij en door bemiddeling van Malkander Ede heeft een groot aantal gastvrije mensen stadgenoten die de kerstdagen niet alleen wilden doorbrengen aan hun kersttafel uitgenodigd. Resto Van Harte verzorgt wekelijks op woensdag een diner in De Pleinen, waar men voor 7 (of 5, bij een smalle beurs) euro met elkaar van een smakelijk driegangenmenu kan genieten.

De organisaties werken inmiddels samen. En hebben de gasten en aanbieders van Stoel Vrij en de gasten van Resto Van Harte uitgenodigd in de sfeervolle Ericakerk. Topkok Barend Kramer bood zijn diensten aan. Hij verraste de gasten met een smakelijk viergangendiner, samen bereid met Resto Van harte kok Peter Hesslinga. Zijn team van vrijwilligers zorgde voor een vlotte en vlekkeloze bediening en allen aten gezellig mee.
Accordeoniste Anneke Rot speelde vrolijke en bekende melodieën en verleidde gasten om een verzoeknummer aan te vragen en gezellig mee te zingen. De sfeer zat er goed in, ervaringen en tips vlogen over de tafels.

Komt u nog eens? Jaaaa!
Eén van de gasten sprak na het dessert een spontaan dankwoord uit, dat iedereen onderstreepte met een luid applaus voor de geweldige organisatie en de fijne avond. De vraag of dit feestje navolging verdient was niet aan dovemansoren gericht en leverde nogmaals een klaterend applaus op. Diverse gasten zegden bovendien toe Kerstmis 2020 als gastheer/vrouw of gast deel te willen nemen aan Stoel Vrij.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie