De Kinder-VakantieWeek Terschelling komt er weer aan. Geef een kind op.

26 februari 2020 om 21:58 Maatschappelijk Deel je nieuws

In Ede leven 1400 kinderen in armoede-huishoudens. Voor die kinderen die het het hardst nodig hebben wordt in de week van 27 april – 1 mei de Kinder-VakantieWeek op Terschelling weer gehouden. Er is nog plaats voor een aantal kinderen. In dit filmpje van EDE TV kunt u zien hoe kinderen en hun ouders dit ervaren. https://www.youtube.com/watch?v=wmqcy6FKWTY. Kent u of heeft u een kind (9 – 11jaar) dat nooit op vakantie kan, meld het aan! Stuur een mail naar organisatie@kvwede.nl en wij nemen contact met u op.

En wij zijn u dankbaar als u dit bericht deelt.

De organisatie zit ondertussen midden in de voorbereiding. Iedereen werkt op vrijwillige basis voor dit mooie doel. De kosten worden betaald door sponsoren en uit bijdragen van mensen. Het Rode Kruis Ede ondersteunt met vele praktische zaken.
Het financiële plaatje is nog niet helemaal rond. Wilt u meehelpen om deze vakantie voor de kinderen een onvergetelijk succes te maken, schrijf uw bijdrage dan over op bankrekeningnummer NL 02 INGB 0007969310 t.n.v. Stichting Kinder-vakantieweek Ede.
De dank van de kinderen voor uw bijdrage is groot!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie