Finalisten skills 2020
Finalisten skills 2020 Walter van Ek

Skills The Finals 2020. Wie is het beste in zijn/ haar vak?

9 maart 2020 om 14:57 Onderwijs Deel je nieuws

Ruim duizend talentvolle mbo-studenten hebben tijdens Skills The Finals gestreden voor de titel ‘beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam 2020’. Vanuit ROC A12 zijn er elf studenten naar Leeuwarden afgereisd om deel te nemen aan de diverse wedstrijden van Mediavormgever en Verpleegkunde tot CAD-tekenaar en Beveiliger.

Prijzen

Michelle van Voskuilen is tweede geworden in de race voor beste Verpleegkundige. De tweede plek voor beste Meubelmaker gaat naar Fabian Boon. Thijs van de Gaast heeft de bronzen medaille bemachtigd voor de beste CNC Frezer. Wij zijn trots op het resultaat dat alle studenten behaald hebben en willen iedereen bedanken voor de energie. Voor Fabian is de Skills niet onbekend. Fabian: ‘’Het is voor mij de tweede keer dat ik mee doe met deze wedstrijd. Ik wil mezelf graag verbeteren en ga voor de winst’’.

Deelnemers

Naast bovenstaande studenten zijn er nog acht studenten vanuit ROC A12 naar Leeuwarden afgereisd om deel te nemen aan de diverse wedstrijden. Studenten Ilona en Sygrit & Jasper vertegenwoordigen de opleidingen Beveiliging en Handhaver Toezicht & Veiligheid van het Dulon College. Vanuit het Technova Collega zijn de studenten Tim, Kirsten, Stijn, Dennis & Niels de uitdaging aan om te winnen! Zij vertegenwoordigen de richtingen Applicatie- en mediaontwikkeling, Mediavormgeving, CAD- Tekenaar en Mechatronica.

Trots

Begeleider Walter van Eck is trots op al studenten die mee hebben gedaan aan de Skills. ‘’We zijn de afgelopen dagen een hecht ROC A12 team geworden waarbij iedereen elkaar aanmoedigde en steunde tijdens de successen en tegenslagen die er ook altijd zijn. Iedere student heeft het maximale uit zichzelf gehaald’’ – aldus Walter van Eck. Ook student Mechatronica Dennis van Deest is trots op team ROC A12: “Wat was dit een geweldige ervaring! Ik zal dit nooit meer vergeten. Samen met Niels meegedaan aan Skills Heroes The Finals 2020. Team ROC A12 was echt een topteam, ik ben trots op iedereen!”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie