Piewie & Kiewie maken (thuis-)onderwijsfilmpjes

24 maart 2020 om 22:53 Onderwijs Deel je nieuws

Kinderen zitten nu thuis en maken schoolwerk. Er wordt inmiddels van alles bedacht en ontwikkeld om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ook Clownsduo Piewie & Kiewie uit Ede gingen hiermee aan de slag.

In korte filmpjes, geschikt voor de groepen 1 tot en met 6 in het basisonderwijs, laten Piewie & Kiewie van alles om te leren, passeren.

Zoals het filmpje over 'Vouwen' . Hoe vouw je een (op)kikker? het clownsduo Piewie en Kiewie zullen het je leren. En plaatsen daarmee een oproep aan de kijkers om alle gevouwde (op)kikkers te versturen of te brengen naar mensen die nu wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Denk aan ouderen, gezinshuizen,je opa en/of oma, mensen die in de zorg werken enzo.. 

De filmpjes zijn te vinden op het Youtubekanaal van Piewie en Kiewie. Reageren kan op hun facebookpagina.

Peter en Kim Wijma zijn het duo achter clowns Piewie en Kiewie.Sinds 2007 zijn ze samen ‘in bedrijf’ als clowns en zorgen ze voor vermaak op allerlei evenementen. Kim werkt in het dagelijks leven als gastouder, na jarenlange ervaring in de kinderopvang. Peter werkt nu, na zijn werk als Pedagogisch Medewerker, als zij-instromer in het basisonderwijs. In 2016 heeft Peter zijn opleiding afgerond tot Contactclown. De sociale betrokkenheid van waaruit ze beiden hun werk doen is ook een drijfveer voor Piewie en Kiewie Events. 

Vouw jij met ons mee? En verspreid jouw opkikkers door Ede en omgeving!

Wij zijn benieuwd! Piewie en Kiewie

 

 

 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie