Online repetitie koor The Joy
Online repetitie koor The Joy Nanda Redder

Koor The Joy repeteert online

2 april 2020 om 22:00 Verenigingen Deel je nieuws

Corona virus of niet, het koor The Joy uit Bennekom blijft repeteren. Hoewel het ruim 80 leden tellende koor nu natuurlijk niet meer fysiek bij elkaar kan komen, gaan de repetities zoveel mogelijk door. Sinds 2 april loggen de koorleden in op een digitale omgeving en zingen op die manier samen met dirigente Rolinde Zieverink hun stukken door.

De zangrepetitie is voor veel koorleden al jaren vaste prik. Op donderdag van 19.45 uur 21.45 uur treffen zij elkaar in het Kerkheem in Bennekom. Hierbij gaat het niet alleen om het lekker zingen maar is het sociale aspect net zo belangrijk. Zo zijn er door de jaren heen hechte vriendschappen ontstaan op het koor. Dus om toch een manier te vinden waarop de repetities konden doorgaan, was belangrijk voor het bestuur. Hoewel het natuurlijk niet het zelfde is om online te repeteren met beperkte mogelijkheid tot interactie, was het voor veel leden toch een leuke ervaring.

The Joy onderscheidt zich al ruim 33 jaar met een zeer gevarieerd repertoire; van gospel tot musical en van licht klassiek tot pop. Het is altijd mogelijk een repetitie mee te maken. Dit kan ook een online repetitie zijn. Ga voor meer informatie naar www.thejoybennekom.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie