Internationale Hitlijst!

19 april 2020 om 23:36 Muziek Deel je nieuws

Het is momenteel absoluut niet stil rondom Paul Sterkenburg. Nee, verre van dat!  De Edese singer-songwriter/composer heeft het nu gepresteerd om met zijn eerste, instrumentale track ‘Lost in dreams’ op de 72e plaats (notering) in een Internationale Hitlijst binnen te stormen. Het gaat hier om ‘The “International” Top100 Rock Independent Charts.

Deze hitlijst wordt samengesteld / is gebaseerd op airplay & populariteit.  

Paul Sterkenburg is een Independent Artist = een artiest die echt alles op eigen kracht doet. Onafhankelijk van een platenmaatschappij/label en-of dergelijke.

De airplay zal nu zeker nog verder toenemen, aangezien de vele Independent Radiostations (over de hele wereld) deze lijst kennen en zullen hanteren.

Geert Hakze (geert@showbizzinfo.com) is zijn rechterhand… zijn steun-en toeverlaat. Geert is de plugger / promotor van Paul Sterkenburg. Hij is degene die de tracks van Paul Sterkenburg de hele wereld over stuurt, interviews regelt, etc… Maar ook Paul Sterkenburg zit natuurlijk niet stil. Paul heeft duizenden vrienden die actief zijn in de muziekindustrie. Paul is dus ook 24/7 bezig om zijn muziek internationaal onder de aandacht te brengen.

Paul Sterkenburg & Geert Hakze=een gouden duo dat weet wat het wilt en er 100% voor gaat.

Zoals jullie ondertussen wel bekend… Paul Sterkenburg staat met zijn 2e instrumentale track ‘You are my destiny’ momenteel ook in de stemlijst voor de TipParade (Top40).

Help Paul Sterkenburg door dagelijks even jouw stem uit te brengen in deze stemlijst.

Klik op de link (of kopieer en plak deze in je browser), voeg zijn track ‘You are my destiny’ als eerste toe aan de stemlijst en kies nog max. 4 tracks.

Vervolgens verzenden!

https://www.top40.nl/stemlijst

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie