Logo IBBO Barnsteen school voor hooggevoeligen
Logo IBBO Barnsteen school voor hooggevoeligen Myrthe Boijmans

Informatiemiddag spirituele school IBBO Barnsteen – maak een afspraak

1 mei 2020 om 00:51 Onderwijs Deel je nieuws

Op de regionale spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs in Ede IBBO Barnsteen is er plek voor nieuwe kinderen. Er is ruimte voor groei. Ook nieuwe begeleiders zijn van harte welkom. Vind je het leuk om met kinderen of jongeren te werken of wil je je passie delen? Of wil je ons op een andere manier praktisch komen ondersteunen? Maak een afspraak voor de infomiddag op deze kleinschalige school.

De infomiddag staat gepland op woensdag 13 mei. Belangstellende ouders kunnen contact met ons opnemen voor een afspraak. Ben je nieuwsgierig naar ons onderwijs? Laat je persoonlijk informeren. Ook belangstellende begeleiders, bestuursleden of andere praktische ondersteuners nodigen we van harte uit om contact met ons te leggen om een afspraak te maken. IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Er komen veelal hooggevoelige kinderen en jongeren.                  

IBBO Barnsteen is een erkende school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken. 

IBBO Barnsteen is een particuliere school. Iedereen werkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Wil je bij ons stage komen lopen? Ben je een leerkracht of docent (geweest) en heb je belangstelling om ons te komen ondersteunen? Ben je nieuwsgierig naar bewust spiritueel onderwijs? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Wil je ons op een andere manier komen helpen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de activiteiten van deze school? 

Stuur ons een mailbericht dan nemen we contact met je op voor een afspraak op 13 mei. De volgende infobijeenkomsten staan gepland op woensdag 10 juni (avond) en woensdag 8 juli (middag).

Voor contact of meer info mail naar barnsteen@ibbo.eu

Kijk ook bij  www.ibbo.eu  of  www.facebook.com/ibbobarnsteen  of  www.bewustede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie