een vreugde sprong
een vreugde sprong Hans Venendaal

Diploma-zwemmen in 'bijzondere' tijd bij de zwemschool van Sportschool Venendaal

13 juli 2020 om 10:17 Recreatie Deel je nieuws

Kinderen die afzwemmen voor diploma A en diploma B – gelukkig nog voor de zomer. Het kon nog net.

De organisatie was een beetje anders; corona-proof – met helaas veel minder familie-leden als normaal.

Bij het zwembad van Sportschool Venendaal in Ede-Rietkampen was het een andere organisatie.

 

Diploma-zwemmen; altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  

Onder leiding van Marian Venendaal en Laura werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. De zomer komt er aan het ideale moment om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Ga lekker door met zwemmen; hartstikke gezellig en gezond.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn;

Merlijn Brijder, Alessia Crea, Mila Koolmees, Tess van Vliet, Lina Aoulich, Kjeld Haver, Sifra Bosma, Vera den Hartog, Jorrit Nijsse en Jelle Fokkens.

 

 

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn; Rick Wout, Chiara Crea, Jari Ouwerkerk, Sanne Schut, Sarah-lynn Hildering, Esmay Seynaeve. Sem Schut en Twan Groeneveld.

 

Er is ook zwemles voor kinderen met ‘karakter’ - zwemles voor vrouwen en prive-zwemles mogelijk. Tevens kan het zwembad gehuurd worden.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

 

 geslaagd voor ZwemDiploma B
En
Spetterend geslaagd voor ZwemDiploma B
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie