Novae Popschool start nieuw seizoen met twee proeflesweken!

11 september 2020 om 11:48 lokaal Deel je nieuws

Jaarlijks organiseert Novae Popschool open dagen in september. Nieuw dit jaar zijn de proeflesweken. Maar liefst 14 dagen lang kunnen geïnteresseerden zich vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefles. Deze worden van maandag 14 tot en met zaterdag 26 september gegeven.

Corona-proof

Collin Leijenaar, directeur van de popschool vertelt: “We hebben hard gewerkt om alle muzieklessen volgens het coronaprotocol te kunnen geven. Om er voor te zorgen dat ook de proeflesweken coronaproof verlopen kunnen geïnteresseerden niet zomaar langs komen, maar moeten de proeflessen vooraf geboekt worden. In ons online reserveringssysteem zie je eenvoudig welke lestijden er beschikbaar zijn en je kan direct je gratis proefles boeken! Maar vol = vol, dus wees er snel bij!”

Er worden proeflessen gegeven op basgitaar, cajon, drums, gitaar, piano, keyboard en zang. Tijdens een proefles maak je op een leuke én muzikale manier kennis met het instrument, de docent en de popschool. Je kan de tijdens de proefles al je vragen omtrent de lesinhoud, oefenen, de aanschaf van een instrument etc. stellen. Na afloop van de proefles weet je precies wat je kan verwachten van het (beter) leren spelen van een instrument.

Gevoel kunnen uiten op instrument

Novae Popschool is dé plek in Ede en omgeving om muziekles te krijgen. Of je nu een beginnende of gevorderde muziekfreak bent. De popschool is geen saaie, stoffige muziekschool of los docentencollectief. Maar een moderne popschool die al ruim 14 jaar inspirerende lessen aanbiedt in Ede en omgeving. Géén standaard lesmethode maar jouw persoonlijke belangstelling en specifieke wensen staan centraal.

“Iedereen is uniek en heeft eigen muzikale ambities en wensen. We willen geen stempel op de leerling drukken, maar we coachen de leerling om zijn/haar unieke muzikale karakter en eigenheid naar boven te halen. Al onze gediplomeerde docenten staan met beide benen in de beroepspraktijk en verstaan tegelijkertijd als geen ander de kunst van het lesgeven. Door de lessen helpen wij de leerling zijn/haar talenten te ontwikkelen en de juiste technieken bij te brengen zodat de leerling in staat is om zijn gevoel te uiten op zijn instrument. En je leeftijd maakt niet uit, iedereen is welkom!” sluit Leijenaar af.

Mensen die een proefles willen boeken tijdens deze proeflesweken kunnen zich aanmelden op: www.popschool.eu/proefles

Een leerling krijgt een proefles elektrische gitaar
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie