De bar
De bar Arianne

TVO-Clubkampioenschappen 2020 groot succes

15 september 2020 om 20:56 lokaal Deel je nieuws

De eerste twee weken van september staan voor Tennisvereniging Otterlo traditiegetrouw altijd in het teken van de Clubkampioenschappen. Wie zijn de beste van de club in de verschillende categorieën: de mixdubbel, herendubbel en -enkel, damesdubbel en -enkel, en de jeugd?
2020 is voor TVO een jaar van vooruitkijken en opbouwen. De voorgaande jaren was er een neergang in het aantal leden en sponsoren te betreuren, maar met een bestuurswissel eind vorig jaar is het tij gekeerd, en zijn we aan een ongelooflijke spurt naar boven begonnen.
Inmiddels zijn we binnen 1 jaar tijd van 85 leden gestegen naar een ongelooflijk ledenaantal van 155, een stijging van 80%. De sfeer op de club is ontzettend goed, het enthousiasme spat er vanaf. Er wordt iedere avond flink getennist en er is een nieuwe tennisschool, waar iedere avond van de week gelest kan worden. Bovendien staan er veel activiteiten in de planning, georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.
Deze positieve vibe betekende ook een groot aantal inschrijvingen voor de Clubkampioenschappen, een hele puzzel om in te plannen voor de organisatie, maar het is gelukt om een prachtig toernooi neer te zetten.
Er zijn in twee weken tijd 75 wedstrijden gespeeld op ons tennispark. Het was gelukkig prima tennisweer, waardoor iedere wedstrijd op het geplande tijdstip kon worden gespeeld. Wat dat weer betreft: De finaledag op 13 september jl kon niet stralender!
Onder het toeziend oog van vele toeschouwers (maar met inachtneming van de corona-regels) werden de verschillende finales gespeeld. De wedstrijden waren vanzelfsprekend bloedstollend spannend, en voor de jeugd was er zelfs een echte broederstrijd. De dag werd uiteraard beëindigd met een prijsuitreiking, waarna er gezamenlijk werd gebarbecued.
Mocht u willen weten wie de winnaars zijn geworden: Van harte welkom op ons tennispark! De namen van de kampioenen worden gegraveerd op een plaatje, dat wordt opgehangen aan onze veranda, zodat iedereen het hele jaar kan zien wie ze bij een volgende editie moeten verslaan.
Voor meer informatie over TVO, lidmaatschap, lessen en activiteiten: zie www.tvotterlo.nl

Finale jeugd
Wedstrijden
Gemengd dubbel
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie