Livestream optreden zangeres Delise en Ralph van Manen op 25-09

19 september 2020 om 15:51 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Zangeres en singer-songwriter Delise staat binnenkort weer op de planken met haar theatershow ‘Kleine Dingen’. Het nieuwe werk van Delise is live te horen in de Theaterbakkerheij  op vrijdagavond 25 september. Voor dit unieke concert met gastoptreden van Ralph van Manen zijn nog livestream kaartjes beschikbaar.

Delise brengt tijdens deze muzikale avond mooie, ontroerende en vrolijke popliedjes ten gehore: Nederlandstalige muziek met een boodschap waarin iedereen zich herkent.

LIVESTREAM Theaterconcert 'Kleine dingen' 25 september

Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 28 maart, en is in verband met de coronacrisis verplaatst. Tijdens het theaterconcert laat Delise de liedjes horen van haar nieuwe gelijknamige EP. Ook geeft ze een inkijkje in de verhalen achter haar muziek en komt de muziek van haar eerste album ‘Bladzijde 1’ voorbij, aangevuld met covers en nog uit te brengen nummers. Daarnaast treedt de bekende Nederlandse zanger, schrijver en producer Ralph van Manen op als gastartiest. De presentatie van het concert is in handen van radio-dj Hans van Vuuren.

Voor het theaterconcert kunnen livestream kaartjes besteld worden via www.truetickets.nl/delise.  Met een livestream ticket is de show na 25 september nog tot twee weken terug te kijken.

Over Delise

Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum 'Bladzijde 1' uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radio stations, evenementen en programma's als Hour of Power. 'Bladzijde 1' werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus. Eind maart 2020 bracht ze haar nieuwe EP uit met liedjes als Kleine dingen, Overwinnen, Verbonden ft. Elbert Smelt (Trinity) en Helden, een liedje dat zij schreef als een groot ‘dank je wel’ aan mensen werkzaam in de zorg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie