Windows of Opportunity 2
Windows of Opportunity 2 Akoesticum

Coronaproof concerten door jonge musici bij Akoesticum

19 oktober 2020 om 14:18 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De impact van het coronavirus op het culturele aanbod is enorm. Veel projecten en activiteiten die in 2020 gepland waren, zijn afgelast of uitgesteld, podia vechten voor hun bestaan en verschraling van het aanbod en cultuurtekort bij publiek en makers liggen op de loer. Daarom slaan de organiserende partners Stichting Eigen Muziekinstrument en Akoesticum de handen inéén voor Windows of Opportunity, een tijdelijke werkplaats voor muziekproducties in coronatijd om zo jonge musici te ondersteunen in een door corona veranderd cultureel veld!. Kansen en steun voor jonge makers. Nieuwe belevenissen voor publiek.

Treeo Hout beet het spits af tijdens de eerste residency in september. Deze tweede residency in oktober verwelkomen we maarliefst vier(!) getalenteerde artiesten & ensembles die in één week een voorstelling gaan maken! Welkom Dineke Nauta (sax solo), Castello Consort (kwintet), Baggeraats Collectief ism Anke Spieringhs (trio) en Thomas Dulfer (fagot solo). Van maandag 19 oktober tot en met zondag 25 oktober zullen zij hun residency volgen bij Akoesticum. De voorstelling die zij creëren tijdens hun residency is natuurlijk ook te zien zijn bij Akoesticum op zaterdag 24 oktober!

> 15.00 - 17.30 uur | Vroege Show met Thomas Dulfer, Dineke Nauta, Castello Consort

> 19.00 - 21.45 uur | Late Show met keuze uit 3 voorstellingen: Thomas Dulfer, Dineke Nauta, Baggeraats Collectief, Castello Consort

WINDOWS OF OPPORTUNITY #2
Locatie: Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2D42 Ede
Datum: Zaterdag 24 oktober 2020
Tijd: Vroege show (15.00 - 17.30 uur) en Late Show (19.00 - 21.45 uur)
Kosten: €15,- inclusief consumptie

Link website voor meer info en tickets: www.akoesticum.org/windowsofopportunity2

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie