Christelijke Hogeschool Ede
Christelijke Hogeschool Ede CHE

Webinar CHE: Ondernemers, Onderwijs en Overheid; sterke schakel naar toekomstbestendige arbeidsmarkt Regio Foodvalley

29 oktober 2020 om 10:24 lokaal Deel je nieuws

Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang voor ondernemers, innovators, onderwijs en overheden om krachten te bundelen rondom de arbeidsmarkt. Om (jonge) mensen arbeidsmarktperspectief te bieden. Om ondanks de snel veranderende omgeving oog te houden voor het individu. In het webinar op 16 november (16.00-17.00 u) bespreken Henk Kievit en Bertineke Boon-Bart van het lectoraat Mens en Organisatie aan de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hoe de pandemie, trends en nieuwe technologieën de arbeidsmarkt veranderen en hoe we gezamenlijk het hoofd kunnen bieden aan grote uitdagingen.

Het lectoraat Mens & Organisatie van de CHE heeft afgelopen jaar de aansluiting van het reguliere onderwijsaanbod op de vraag vanuit de arbeidsmarkt Regio Foodvalley onderzocht in opdracht van COG en FOV Regio Foodvalley. In dit webinar worden de aanbevelingen uit dit rapport ‘Regio Foodvalley: naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt’ toegelicht. De volgende thema’s staan op het programma:

·        situatieschets arbeidsmarkt Regio Foodvalley,

·        huidige onderwijsaanbod en de aansluiting op de arbeidsmarkt,

·        veranderende omgeving,

·        krachtige voorbeelden van samenwerking.

Het webinar richt zich op werkgevers, werknemers, publieke en private organisaties in de Foodvalley en daarbuiten. Ook andere geïnteresseerden, waaronder studenten, zijn van harte uitgenodigd.
U kunt zich kosteloos aanmelden voor het webinar Veerkrachtige, duurzame arbeidsrelaties in en vanuit regio Foodvalley via www.che.nl/krachtvanrelaties.

Lectoraat Mens en Organisatie
Het lectoraat Mens & Organisatie heeft als overkoepelend thema ‘Samen ondernemen vanuit mensgerichte bedrijfskunde met het oog op een duurzame samenleving.’ Vanuit die invalshoek wordt expliciet gemaakt hoe de maatschappelijke verantwoordelijkheid van organisaties praktisch gestalte krijgt in een ondernemende houding. Het lectoraat zet zich in om doorlopende leerlijnen te bevorderen evenals allerlei (nieuwe) vormen van onderwijs voor nu en de toekomst. Het lectoraat werkt o.a. met werkgevers, regionale en provinciale overheden en andere onderwijsinstellingen aan diverse projecten voor werknemers en werkgevers.

Serie webinars
Hoe bouw je als professional aan sterke relaties? De samenleving heeft hier behoefte aan, juist ook in coronatijd. De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) geeft dit jaar extra aandacht aan de verbinding met studenten en relaties in de online en offline ontmoetingen. Daarnaast biedt de CHE een serie gratis webinars rond het jaarthema De kracht van relaties om elkaar te inspireren. Professionals vanuit diverse werkvelden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Kijk voor meer informatie op www.che.nl/krachtvanrelaties.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie