stadsdichter Larissa Verhoeff
stadsdichter Larissa Verhoeff L.Verhoeff

Stadsdichter schrijft Valentijnsgedichten voor Edenaren

8 februari 2021 om 16:09 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

VALENTIJN!!!! Waar ben je? Ik heb fantastisch nieuws! Op Valentijnsdag kan jij jouw geliefde gratis verrassen met een prachtig en uniek liefdesgedicht, geschreven door niemand minder dan onze poëzie-expert en sucker voor de liefde: Edes stadsdichter Larissa Verhoeff! Meedoen is supermakkelijk: ga naar: https://calendly.com/valentijnsdag/afspreken...
Kies een tijdstip ergens op 14 februari en zorg dat jouw Valentijn op dat tijdstip inlogt op de Zoomsessie. De link hiervoor krijg je een dag van tevoren. De stadsdichter reserveert 5 minuten tijd voor je, dus zorg dat jouw Valentijn op tijd klaarzit achter de computer en dat de Zoomverbinding goed werkt. Hij of zij krijgt dan als verrassing een heel persoonlijk geschreven gedicht.

Jij hoeft alleen maar vooraf een paar vragen over jouw Valentijn te beantwoorden. Daarmee geef je Stadsdichter Larissa voldoende inspiratie voor een heel persoonlijk liefdesgedicht. Als je daar geen waanzinnige indruk mee maakt en de liefde een boost geeft.. en we kunnen allemaal wel een fijn, klein lichtpuntje gebruiken in dit gekke, rare jaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie