Futloze kinderen zien het niet meer zitten
Futloze kinderen zien het niet meer zitten Vermeer

Physical biedt ouders mentale ondersteuning voor jongeren in coronatijd

14 februari 2021 om 10:17 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Budo Academy Physical biedt een unieke interactieve webinar aan voor ouders van haar leden: een positieve mindset creëren bij jongeren in Coronatijd. Op donderdag 18 februari om 20:15 uur zal de eerste online webinar plaatsvinden. Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat iedereen aan bod komt. 

Ouders maken zich zorgen over hun kinderen: depressiviteit, achterstanden op school, ongewenste gedragsveranderingen, concentratie-en motivatieproblemen en geen positiviteit meer kunnen zien.

Veel jeugd zit er doorheen door alle beperkingen en maatregelen, en daarmee nemen ook de zorgen van ouders enorm toe. Bij de vorige lockdown merkte Edgar Kruyning, eigenaar van de Budo Academy, dat het al zijn weerslag had op de jeugd. Naast de mentale dip was ook de conditie enorm achteruit gegaan en het gemiddelde (over)gewicht was toegenomen. Maar toen kwam de zomer eraan met mooi weer en meer vrijheid en kon de jeugd herstellen.

Nu is er een situatie ontstaan dat de winter nog lang duurt en het perspectief op versoepeling nog ver weg ligt. 

Het probleem is zo urgent dat Edgar Kruyning de ouders van leden en leden met kinderen hulp wilt bieden via een interactieve webinar. Samen met jongerencoach Joyce van Hooij zal hij deze webinar organiseren. 

Kruyning is zelf al jarenlang coach voor jongeren en volwassenen. Naast  Budo Academy Physical heeft hij een Coaching & Trainingsbedrijf waarbij ook bedrijfstrainingen een onderdeel van het pakket vormen. In Zweden heeft Kruyning een eigen Retreat Center voor particulieren en bedrijven, waarbij de deelnemers even back to nature kunnen gaan en uit de ratrace kunnen stappen.

Joyce van Hooij is jongerencoach op een middelbare school en is tevens studiebegeleider, docent mens & maatschappij/geschiedenis en is ook judoleraar. Joyce is dagelijks bezig met het coachen en begeleiden van middelbare scholieren. 

Ouders kunnen zich opgeven via info@bapede.nl. Ben je geen lid? Vraag dan naar de voorwaarden. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie