Gethsemane Sint Pieter Rome
Gethsemane Sint Pieter Rome Herman Gerritsen

Op weg naar Pasen

28 februari 2021 om 18:16 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Wij nodigen iedereen uit voor een  online Paasviering op 9 maart s avonds van 19.00-20.00 uur. De PCOB Ede en PCOB Lunteren zijn samen de initiatiefnemers van deze viering die wordt verzorgd vanuit de Maranatha Kerk te Lunteren. Helaas kunnen er geen bezoekers aanwezig zijn, vandaar dat er naar een andere oplossing is gezocht om de inwoners van Ede en Lunteren iets aan te bieden.

De viering wordt geleid door Marcel Wielhouwer, geestelijk verzorger bij Opella. Hij spreekt over de kruiswegstaties, de lijdensweg die Jezus ging, op weg naar Pasen.  

De woorden en beelden worden afgewisseld met muziek van piano en dwarsfluit. Peter Clarke en Tamara Voskuil zullen werken spelen van J.S. Bach, F. Schubert, afgewisseld met Paasliederen zoals het bekende Dona Nobis Pacem.  Peter Clarke is concert pianist in Engeland, maar verblijft tijdelijk in Lunteren. Zodoende ontstond de mogelijkheid om hem samen met Tamara de muzikale omlijsting te laten verzorgen.

De online viering op 9 maart 2021  is voor iedereen toegankelijk. Klik op onderstaande link op  dinsdagavond 9 maart om 19.00 uur voor de live uitzending. Daarna kunt u via dezelfde klink het gehele programma horen en zien als uitzending gemist.

https://tinyurl.com/Paasviering-PCOB

Voor vragen kunt u mailen naar ede@pcob50plus.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie