Blije gezichten na het ontvangen van een begonia van Kerngroen en een passtolletje van Bakkerij Ten Veen
Blije gezichten na het ontvangen van een begonia van Kerngroen en een passtolletje van Bakkerij Ten Veen Ladies Circle Ede

Paasactie Ladies' Circle Ede zorgt voor extra aandacht ouderen en veel bekijks

3 april 2021 om 13:34 Maatschappelijk Deel je nieuws

De serviceclub voor vrouwen in Ede bezorgde gisteren ruim 100 begonia’s - gesponsord door Kerngroen - met overheerlijke paasstolletjes van Bakkerij Ten Veen - gesponsord door VPVA notarissen - bij ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Met oldtimerbus DumDum werden diverse adressen in Ede en Bennekom afgereden, met veel lachende gezichten en zelfs tranen van dankbaarheid tot gevolg! 

Ook zaterdag worden verschillende ouderen verrast met begonia’s en paasstolletjes. ,,Omdat wij ons jaarlijkse evenement voor eenzame ouderen nog steeds niet kunnen organiseren, hebben wij besloten deze Pasen maar naar hen toe te komen”, aldus Justine Grotens, voorzitter van Ladies’ Circle Ede. 

Kent u ook iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Mail ons de naam en adresgegevens via LC63event@gmail.com. Dan nemen wij die persoon de volgende keer ook mee met onze actie! 

Over Ladies’Circle Ede

Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor ondersteuning voor goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Ladies’Circles met bijna 1000 leden.

Met oldtimerbus DumDum Ede en Bennekom rond voor blije gezichten
DumDum volgeladen met Begonia's van Kerngroen
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie