Start culturele activiteiten 5 juli

25 juni 2021 om 10:03 Activiteiten Deel je nieuws

Het Nationaal Ouderenfonds, Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl organiseren deze zomer in Lunteren 10 weken lang het culturele en creatieve programma Meesterwerk! Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staat centraal. Doe bijvoorbeeld mee aan porselein schilderen of maak muziek met het instrument Totobuang. Op 5 juli is de start met een optreden van de Menarigroep met Molukse dans in traditionele kleding. Ook krijg je een presentatie van het activiteitenprogramma en er is een muzikaal optreden van K.J. Voor bezoekers staat er koffie en thee met een versnapering klaar. Tegen betaling kun je ook lekkere hapjes kopen, zoals saté. Tijd om gezellig samen te zijn!

Programma

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die op het programma staan.

5 juli Start activiteiten met gezellig samenzijn

12 juli Workshop Totobuang

19 juli Lezing Luntersche Buurtbosch

26 juli Creatief porselein schilderen

2 augustus Lezng Pela

9 augustus Rots en water training

16 Workshop Robotica

23 augustus Workshop Tifa

30 augustus Spelletjesavond

6 september Workshop Dementie

Tijd en locatie

De activiteiten starten vanaf 5 juli elke maandag bij stichting Ana Upu, gebouw Ina Ama aan de Van de Duijn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Koffie en thee is inbegrepen. De toegang is gratis, maar een eigen bijdrage om ons te ondersteunen wordt gewaardeerd.

Meesterwerk

Meesterwerk is een nieuw uniek programma van het Nationaal Ouderenfonds. Met Meesterwerk verbindt het Ouderenfonds cultureel creatieve groepsactiviteiten en ouderen aan elkaar. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staan centraal. Op de website www.ouderenfonds.nl/meesterwerk kun je meer lezen over dit programma.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden? Stuur een e-mail naar info@ana-upu.nl of info@mantelzorgtrefpunt.nl. Neem een kijkje op de websites www.ana-upu.nl of www.mantelzorgtrefpunt.nl voor het programma.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie