Grand Hotel Kurhaus Scheveningen
Grand Hotel Kurhaus Scheveningen Kurhaus

Child Support Indonesia weer begunstigde op Child Right Nobel Gala in Kurhaus

12 november 2018 om 12:32 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 17 november is de Edese stichting Child Support Indonesia, voor de derde keer, weer speciale gast en begunstigde deelnemer op het grote benefiet Nobelgala in het Grand Amrath Kurhaus te Scheveningen. De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan een aantal speciaal hiervoor geselecteerde kinderprojecten in diverse landen.

Childright is in 1994 opgericht door 2 Nederlandse Nobelprijswinnaars, Prof.Dr.Jan Tinbergen en Prof.Dr Simon van er Meer. Childright wordt ondersteund met statements van meeer dan 100 Nobelprijswinnaars zoals de Dalai Lama, Desmond Tutu, Gorbachev, Prof.Dr. 't Hooft en Prof.Dr. Ben Feringa. Dit jaar zal Prof.Dr. Ben Feringa als eregast aanwezig zijn.

De winnaar van de Child Right Award 2016, John van den Heuvel, zal de Award 2018 gaan uitreiken. De avond zal worden gepresenteerd door Airen Mylene en Marlayne Sahupala. Een aantal topartiesten zullen de avond komen opluisteren.

Stichting Child Support Indonesia is een bijdrage van.        € 16.000,-- in het vooruitzicht gesteld ter ondersteuning van haar sponsorplan voor schoolkinderen in Indonesie. Het beloofd weer een fantastische avond te worden. www.childsupportindonesia.nl

 

 

 

Stichting Child Support Indonesia is een bijdrage vaan 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie