Start Groot Ginkelse Loop
Start Groot Ginkelse Loop Climax

Zaterdag 15 juni 21e Groot Ginkelse Loop

13 mei 2019 om 11:46 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 15 juni organiseert atletiekvereniging Climax voor 21e keer de Groot Ginkelse Loop, een loopevenement over 5km, 10.5km en halve marathon door natuurgebieden als de Edese heide en de Planken Wambuis, voor zowel wedstrijdlopers als recreanten. Tevens is er een wedstrijd in teamverband, waaraan dit jaar alle deelnemers kunnen meedoen.

 

De Groot Ginkelse Loop is een gezellig evenement; niet te druk, goed bereikbaar en met ruime parkeermogelijkheden. Door de verschillende afstanden (5, 10.5 en 21.1 km) is de drempel niet te hoog. Dus ook voor recreanten een fantastische loop. Alle afstanden worden gelopen over één ronde en bijna overal kun je kiezen uit een verhard of een onverharde deel van de weg (of fietspad).

 

De start vindt plaats bij 's Heeren Loo Midden Nederland, voorheen De Hartenberg, Apeldoornseweg 60 in Wekerom (provinciale weg N304 tussen Ede en Apeldoorn). De 10.5 km start om 10:00 uur, de 5 km om 10:05 uur en de halve marathon (21.1 km) om 10:10 uur.

 

Inschrijven

T/m vrijdag 14 juni 20:00 uur alleen online via www.grootginkelseloop.nl. 
Bij inschrijving t/m woensdag 5 juni worden startnummer en evt. chip per post verstuurd. Na 5 juni is het inschrijfgeld € 3,00 hoger en worden startnummer en evt. chip niet meer verstuurd.

 

Race in race

Alle deelnemers kunnen dit jaar ook meedoen een wedstrijd in teamverband. Een team kan uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers bestaan. Dit kan zowel met teams op de 5 km, de 10.5km als op de 10 EM. Voor de 3 snelste teams (4 beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld) zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door RunnersWorld Ede.

 

Let op: Iedere deelnemer moet zich wel gewoon afzonderlijk voor de Groot Ginkelse Loop inschrijven en exact dezelfde teamnaam invullen!

 

Voor meer informatie zie www.grootginkelseloop.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie