Jeannette Smits (l) /Wilma van de Veen (r)
Jeannette Smits (l) /Wilma van de Veen (r) Kees Schimmel fotografie

Natuurlijk Wandelen met Jeannette en Wilma

19 september 2019 om 12:05 Activiteiten Deel je nieuws

Natuurlijk Wandelen organiseert wandelingen in Bennekom en omgeving. Er wordt gewandeld in de natuur en daarbij krijgen onze zintuigen alle ruimte: ruiken, kijken, proeven, voelen en luisteren (waarbij we bij het laatste echt proberen een tijdje stil te zijn). Het doel is de natuur te beleven, ontspannen te genieten en een bijdrage leveren aan verwondering en positiviteit. Het motto is dus ‘beleef en geniet’. Elke wandeling bevat enkele verrassende onderdelen.

Wandel mee op woensdag 2 oktober van 10.00-11.30 uur.

De wandeling wordt verzorgd door Jeannette Smits en Wilma van de Veen. Zij hebben op diverse gebieden ervaring opgedaan als natuurgids en wandelcoach.

We verzamelen op 2 oktober om 10 uur aan het eind van de Vossenweg/splitsing Selterskampweg. Daar is plaats om fiets of auto te parkeren. Aan het eind van de wandeling is er koffie/thee. We vragen een bijdrage van 5 euro. Let op: deze wandeling is zonder honden!

Opgeven of meer informatie krijgen kan via wilmavandeveen@gmail.com of bakker.jeannette@gmail.com.

Natuurlijk Wandelen ontwikkelde ook belevingswandelingen voor mensen in rolstoel of rollator, stiltewandelingen en wandelingen voor feestelijke gebeurtenissen ( jubilea b.v.).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie