Start Horaloop
Start Horaloop Climax

Zaterdag 30 november: Wilhelm makelaars Horaloop

18 november 2019 om 09:32 Atletiek Deel je nieuws

Op zaterdag 30 november a.s. vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek de schitterende entourage van de WILHELM makelaars Horaloop. Deze loop wordt al voor de 52e keer door Climax georganiseerd, maar dit jaar voor het eerst onder de naam WILHELM makelaars Horaloop. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). Ook dit jaar is er weer een teamwedstrijd waarvoor alle deelnemers zich kunnen inschrijven.

 

Het parcours van alle afstanden telt één ronde en is bijna overal naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad. In verband met werkzaamheden werd het parcours van de 10EM vorig jaar gewijzigd, maar dit jaar wordt er weer over het oude parcours gelopen. Start en finish zijn aan de noordkant van kasteel Hoekelum, Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom.

 

Voordelig inschrijven t/m donderdag 21 november
Tot en met donderdag 21 november kun je met korting inschrijven. Inschrijving is € 3,00 goedkoper en startnummer en evt. chip worden per post opgestuurd. Bij inschrijving na deze datum is het inschrijfgeld € 3,00 hoger en worden startnummer en evt. chip niet meer opgestuurd. Inschrijven (uitsluitend online) sluit op 29 november om 20.00 uur. Op de wedstrijddag is inschrijven niet mogelijk. Optioneel is een medaille, kosten € 2,50, aan te geven via het inschrijfformulier.

 

Race in de race
Dit jaar kunnen deelnemers weer meedoen aan een “Race in de Race”, een klassement voor teams van 4 of 5 deelnemers bij de 5km, 10km en 10EM. Runnersworld Ede heeft voor iedere afstand drie leuke prijzen beschikbaar heeft gesteld. De teamleden moeten zich individueel inschrijven met vermelding van een teamnaam. Ieder teamlid moet exact dezelfde teamnaam opgeven!

 

Voor meer informatie zie www.horaloop.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie