Yoga voor verpleegkundigen en verzorgenden

21 januari 2020 om 12:28 Overig Deel je nieuws

In de maanden februari en maart zullen er zes yogalessen aangeboden worden, speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden. De lessen zullen gehouden worden op donderdagmiddag in De Brink in Bennekom. De eerste les zal zijn op donderdag 13 februari, aanvang 16.00 uur.

In delessen zal aandacht besteed worden aan het voorkomen en bestrijden van klachten die vaak bij genoemde beroepsgroep voorkomen. Veel voorkomende klachten zijn: nek-, rug en schouderklachten. Werken in de zorg is intensief en vraagt veel van lichaam en geest..Door aan yoga te doen werk je aan bewustwording, je lichaamshouding, de ademhaling en aan ontspanning. Er worden afwisselende en leuke oefeningen aangeboden om sterker te worden, pijnklachten te verminderen en beter te kunnen ontspannen.

Docente is Jet van Vugt. Zij is zowel werkzaam als verpleegkundige en als yogadocent in Bennekom.

Ben je werkzaam als verpleegkundige of verzorgende en heb je gezondheidsklachten of wil je ze voorkomen, dan hoor ik het graag als je geïnteresseerd bent om mee te doen. Misschien vind je dit een leuke manier om laagdrempelig te ervaren of yoga wat voor je is. De kosten komen op 35 euro voor de gehele serie. 

Kijk voor informatie:

https://yoga-jen-bennekom.jimdosite.com

of bel naar Jet van Vugt, tel 06 23928755 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie