Het Heelsums Gelegenheids Koor
Het Heelsums Gelegenheids Koor Annette Veltkamp

Zangers gezocht voor nieuw project Gelegenheidskoor

27 januari 2020 om 11:02 Nieuws Deel je nieuws

Het voorjaarsproject van het Heelsums Gelegenheidskoor is van start gegaan. Zangliefhebbers uit Ede, Renkum en omgeving kunnen nog meedoen en zijn van harte uitgenodigd om samen te oefenen en diverse keren op te treden.

 

Meedoen aan het voorjaarsproject is een leuke manier om in korte tijd lekker veel te zingen. Het koor zal drie keer op zondagmiddag of -avond oefenen en een hele zaterdagmiddag. De zaterdag wordt afgesloten met een optreden in de Vloedschuur in Heteren tijdens een avondliedviering. Daarna zal nog twee keer opgetreden worden. De repetities zijn intensief en vinden plaats in de kapel van Oranje Nassau’s Oord (ONO) bij Renkum. In de pauze is er koffie en thee en kun je gezellig ontspannen.

De eerste repetitie is geweest, maar aanstaande zondag 2 februari kunnen liefhebbers alsnog aansluiten.

Het project is een initiatief van T2muziek: Simon de Jong dirigeert en Annette Veltkamp doet de muzikale begeleiding op piano.

Repertoire

Het repertoire bestaat uit mooie kerkmuziek, denk aan onder andere Cantique de Jean Racine (Faure), Du meine Seele singen (Walter Rein), Kyrie en Gloria (Taize).

Aanmelden

Zangervaring is niet nodig voor deelname aan het projectkoor. Omdat het programma in korte tijd wordt ingestudeerd en uitgevoerd, is zelfwerkzaamheid wel een vereiste. Naast bladmuziek worden geluidsfiles toegestuurd om thuis te beluisteren.
Voor alle informatie over de repetities, de optredens, de muziek en het aanmelden, klik hier.  Direct aanmelden kan via info@t2muziek.nl. 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie