Twee Unieke juffen
Twee Unieke juffen koos van Starrenburg

65 jaar ervaring op uniek.

22 februari 2020 om 09:54 Onderwijs Deel je nieuws

De kinderen maakten op donderdag 19 februari een reis naar Nieuw-Zeeland. Dit deden zij op hun eigen Unieke school.

Juf Marjolijn was net teruggekeerd van een reis van wel 8 weken. Elke week stuurde zij foto’s van al haar ervaringen. Geisers, kiwi’s, stranden, oerwouden en natuurlijk plaatselijke schooltjes. Alles werd gefotografeerd en met het thuisfront gedeeld.

Dat juf Marjolijn zo’n lange reis maakte werd haar van harte gegund. Na veertig jaar onderwijs heb je wel recht op een uitstapje naar de andere kant van de wereld. En als je zelfs daar nog bezig bent voor je leerlingen, dan bewijs je dat onderwijs meer is dan een baan. Juf Marjolijn werkt nu als intern begeleider bij Uniek. Daarvoor is zij jarenlang leerkracht voor verschillende groepen geweest. Dat maakt dat zij een jarenlange ervaring heeft opgebouwd, waar de school dankbaar gebruik van maakt.

Een leuke speurtocht zorgde ervoor dat de kinderen de reis zelf konden beleven. Een stukje kennis is meegegeven, maar voor de gezelligheid zal herinnerd worden. Leren en opgroeien is niets anders dan het verzamelen van ervaringen, dus dat is prima.

Aan het einde van de middag werd niet alleen juf Marjolijn bedankt. Ook juf Heidi werd in de schijnwerpers gezet. Juf Heidi heeft de bewonderingswaardige mijlpaal van 25 jaar onderwijs gehaald. Ook zij staat nog met veel plezier elke dag voor de klas. Haar kennis over het onderwijs zet zij nu ook in als aankomend schoolleider.

Uniek is trots op haar leerlingen, maar zeker ook op haar team. Dat twee collega’s samen 65 jaar onderwijservaring vertegenwoordigen betekent een schat aan kennis. De combinatie van zo veel ervaring en de inbreng van jongere collega’s, maakt dat Uniek op een schitterende wijze onderwijs weet te geven. En daar worden de kinderen alleen maar beter van.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie