Tennistraining.
Tennistraining. Nico de Gouw

Tennis- en padeles als kennismaking bij Keltenwoud

22 mei 2020 om 14:40 Overig Deel je nieuws

Keltenwoud in Bennekom laat racketliefhebbers in juni op een voordelige wijze kennis maken met de racketsporten tennis en padel. De actie, in samenwerking met de tennis- en padelopleiding, omvat drie proeflessen voor 25 euro en daarna voor de jeugd enkele maanden gratis spelen en voor volwassenen een gereduceerd tarief. In deze kennismakingsactie gelden de coronavoorschriften.

De drie introductielessen starten vanaf 8 juni op maandag en dinsdag. De tennistrainingen worden verzorgd door BTOtennis (Bennekomse Tennis Opleiding) en de padellessen door POE (Padel Opleiding Engelaar). Rackets en ballen zijn aanwezig. Inschrijven kan via www.btotennis.nl voor de tennislessen en via www.poengelaar.nl voor de padellessen.  

In de cursusperiode is het lidmaatschap van Keltenwoud nog niet nodig. Na de proeflessen wordt een aanbieding gedaan om lid te worden en om eventueel door te gaan met de trainingen. Voor de jeugd is het lidmaatschap gratis tot 1 oktober 2020.en senioren (volwassenen) hoeven slechts 40 euro tot 1 oktober te betalen als zij na de introductieperiode door willen gaan bij Tennis-en Padelvereniging Keltenwoud. Zo kan iedereen, jong en oud, op een gemakkelijke, voordelige en vrijblijvende wijze kennis maken met de tennis- en/of padelsport. Padel speel je al heel snel. Dit gebeurt op een klein kunstgras veld in een glazen kooi. Keltenwoud heeft 3 kunstgras padelbanen en 10 Smash court tennisbanen. Het park is gevestigd aan de Langschoterweg 9 in Bennekom; zie www.keltenwoud.nl .

Voor verdere informatie: mailen naar jack@btotennis.nl of naar info@poengelaar.nl of telefonisch via nummer 0620953491 (Jack Engelaar).

Tennisrackets zijn beschikbaar tijdens de proeflessen bij Keltenwoud.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie