Deelnemers van Oog Café Ede op het terras van Boerderij de Mossel.
Deelnemers van Oog Café Ede op het terras van Boerderij de Mossel. Yvonne van Geel

Boerderij de Mossel ontvangt het Oog Café Ede

10 september 2020 om 11:33 Sport Deel je nieuws

Op woensdagmiddag 9 september werd het Oog Café Ede georganiseerd bij Boerderij De Mossel. Het Oog Café is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die het leuk vinden om samen dingen te doen. Chantal en haar team hadden een mooi hoekje op het terras ingericht waar de 12 deelnemers ruim konden zitten. De middag stond in het teken van elkaar beter leren kennen. Mensen praatten in kleine groepjes of per 2 en de gesprekken verliepen vlot en gezellig..

Na de start van het Oogcafé in december vorig jaar bleek dat er zeker behoefte is aan een informele mogelijkheid om kennis en ideeën te delen. Je kunt leren van elkaar en samen dingen doen om er mee vertrouwd te raken zoals reizen met Valys en de Valleihopper in Corona tijd. Ook die middag bleek dat dit Oogcafé een actieve groep is die graag samen dingen wil doen.

In november willen we samen gaan eten. Misschien een kookworkshop of een diner bij het ROC. We hebben nog even tijd om e.e.a. uit te zoeken. Het was hoe dan ook een heerlijke middag met prima weer en een fantastische sfeer. Dank aan de Mossel voor de vriendelijke ontvangst en de goede service. Volgend jaar komen we graag weer terug.

Als er mensen zijn die kennis willen maken of mee willen doen? Mail dan even naar yvonnevangeel@gmail.com of bel 0318 - 65 01 02.

Oog Café Ede: OCE, wij houden u in het oog.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie