Alpha
Alpha Carel de Vries

Alpha nu ook online en voor doven

19 september 2020 om 22:12 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Vanaf dinsdagavond 29 september start Alpha weer in Ede voor iedereen met vragen over het leven of over het christelijk geloof. De cursus wordt op diverse plekken in Ede aangeboden, dit keer ook online en voor doven en slechthorenden. Meer informatie over de cursussen is te vinden op www.alpha-ede.nl

Doven en slechthorenden

Opnieuw wordt er in Ede ook Alpha georganiseerd voor dove, slechthorende én horende mensen. Jochem Goudriaan heeft daar elders al ervaring mee. “Er is eigenlijk best weinig aanbod van cursussen voor doven. Voor Alpha hebben we doventolken ingezet en dat ging best wel goed”. Wat vonden de dove deelnemers ervan? “Ze ervaren natuurlijk wel gevoel van enige afstand. Maar iedereen kan zijn eigen ervaringen inbrengen en delen. Belangrijk vonden de deelnemers het gevoel van verbinding” aldus een enthousiaste Jochem die zelf ook doof is.

Online

In Coronatijd wil niet iedereen fysiek bij elkaar komen. Daarom is er ook de mogelijkheid om vanachter je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon deel te nemen aan Alpha.

Alpha

Alpha bestaat uit 10 bijeenkomsten en is gericht op mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de eerste kennismaking. Binnenkort starten er weer nieuwe groepen:

·         29 september 20:00 uur Online, contactpersoon: Wim Kok, wimckok@hotmail.com

·         29 september 18:30 uur KenHem Community, contactpersoon: Kees Hoogendoorn, kees@kenhem.com

·         5 oktober 18:30 uur Baptistengemeente Op Doortocht, contactpersoon: Leida Veldwiesch, alpha@opdoortocht.nl met doventolk.

De cursus is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie