sportpark Reehorst
sportpark Reehorst bron ckv reehorst

49 - 7 een mega overwinning voor ckv Reehorst'45

27 september 2020 om 19:43 Sport Deel je nieuws

Reehorst 1 heeft maar liefst 49-7 weten te winnen van TOP uit Vroomshoop. In een eenzijdige wedstrijd wist de ploeg uit Ede het krachtsverschil goed uit te drukken in doelpunten.

Vanaf de start liet Reehorst zien wat de intenties waren, namelijk met goed combinatiespel de verdediging van de tegenstander onder druk zetten. Hoewel TOP nog een 1-0 voorsprong pakte greep Reehorst daarna de wedstrijd stevig in handen. Rust 25-2.

In de 2e helft een zelfde beeld en een even gretig Reehorst. Dit zorgde ervoor dat de score verder werd opgedreven. De uiteindelijke eindstand van 49-7 toont de gretigheid van de Edese formatie aan. De ploeg wil vol voor het kampioenschap gaan.

In deze strijd zullen de komende weken meer duidelijkheid bieden. Er is reeds gespeeld tegen de mindere ploegen uit de poule en komende weken zullen de concurrenten getroffen worden. Met deze scherpte worden die wedstrijden uiteraard met vertrouwen tegemoet gezien.

Ook Reehorst 2 wist een belangrijke wedstrijd te winnen van Top 2. Daar was het wat spannender als bij het 1e team, maar zij sloten ook de wedstrijd winnend af met 16-15 waardoor zij ook bovenin de poule meedraaien.

Aankomende zaterdag gaan Reehorst 1 en 2 op bezoek bij EKCA. In Arnhem zal de wedstrijd van het 2e om 14.10 uur starten en om 15.30 uur start de wedstrijd van Reehorst 1. Iedereen is ook hier weer van harte uitgenodigd om de ploegen naar de overwinning te helpen.