Collecttanten van drie goede doelen bundelen de krachten
Collecttanten van drie goede doelen bundelen de krachten eigen foto

Drie goede doelen bundelen krachten in unieke collecte

6 oktober 2020 om 17:07 lokaal Deel je nieuws

Van 12 t/m 24 oktober 2020 houden ReumaNederland, Longfonds en de Hartstichting een unieke collecte. Door corona konden de collectes van de drie goede doelen in het voorjaar niet doorgaan. In de herfstvakantie worden de bussen daarom eenmalig gebundeld en lopen duizenden vrijwilligers van ReumaNederland, Longfonds en de Hartstichting samen één collecte. Voor de gezondheid van alle mensen, en speciaal voor mensen met een hart- of vaatziekte, een reumatische aandoening of een longziekte.     

Een keer geven voor drie goede doelen

Gevers kunnen contant geld in de collectebus doen of de QR-code op de bus scannen. Ook is het mogelijk om een donatie te doen op www.inhaalcollecte.nl. Veilig collecteren op 1,5 meter afstand blijft tijdens de gezamenlijke collecte het uitgangspunt. De totale opbrengst van de inhaalcollecte wordt onder de drie deelnemende goede doelen verdeeld.

De drie goede doelen zijn blij dat door dit gezamenlijke initiatief toch nog met de collectebus langs de deuren kan worden gegaan dit jaar. De collecte is voor ReumaNederland, Longfonds en de Hartstichting een heel belangrijke inkomstenbron en van onschatbare waarde. Om onderzoeken te financieren naar nieuwe en betere behandelingen, patiënten (en hun naasten) te helpen beter met hun ziekte te leven en mensen te helpen voorkomen dat ze ziek worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie