Einde aan zegereeks ckv Reehorst'45

13 oktober 2020 om 21:16 Sport Deel je nieuws

Aan de zegereeks van ckv Reehorst'45 is zaterdag een einde gekomen. Nummer 3 op de ranglijst HKC uit Hengelo was met 21-11 een maatje te groot voor de koploper uit Ede.

In de eerste helft begon Reehorst aanvankelijk goed met 2 snelle treffers. Daarna werden kansen en ook goals moeilijker gevonden. Verdedigend had de Edese formatie het wel op orde, waardoor goals schaars waren. De thuisploeg pakte een voorsprong van 7-4, maar tegen de rust wist Reehorst toch weer de aansluiting te vinden. Ruststand 7-6.

Na de rust begon het met een zelfde wedstrijdbeeld. HKC wist uiteindelijk een gaatje te slaan. Hier had Reehorst moeilijk een antwoord op. Toen duidelijk werd dat HKC de winnaar zou worden groeide het vertrouwen van de thuisploeg en wisten ze de score nog aardig op te voeren tot een 21-11 eindstand.