Oud Daviscup-captain Tjerk Bogtstra met Birgit en Marjo Gruisen
Oud Daviscup-captain Tjerk Bogtstra met Birgit en Marjo Gruisen Otto van Rooy

Bennekomse maakt een Tennisscheurkalender

14 oktober 2020 om 12:16 Sport Deel je nieuws

De Tennisscheurkalender 2021, mede gemaakt door de Bennekomse Marjo Gruisen, is uit! Een tennisboek vermomd als scheurkalender en volgens oud-Davis Cup en Fed Cup-captain Tjerk Bogtstra een ‘must have’ voor iedere tennisliefhebber: “Je krijgt er geen betere forehand of backhand van, maar wel meer kennis én respect voor de sport”. Zeker voor het jonge Nederlandse tennistalent belangrijk als basis.

Daarom ontving Tjerk Bogtstra op vrijdag 9 oktober jongstleden het eerste exemplaar van de Tennisscheurkalender 2021 uit handen van Marjo en Birgit Gruisen, de twee samenstelsters,  en in het bijzijn van uitgever RGM. De feestelijkheden vonden plaats op het Tennis- en Businesscenter Heuvelrug in Doorn.

Elke scheurdag zoomt op de achterkant in op de kleine verhalen achter het professionele tennis waarover sportkaternen vaak zwijgen. De grote thema’s en gebeurtenissen van dit moment spelen een steeds belangrijkere rol: van uiterlijk vertoon, gezondheid en innovatie tot diversiteit, verspilling en stress. De voorkant begint elke dag met verjaardagen van tennisiconen, belangrijke toernooi- en kalenderdagen of een bijzonder citaat.

De Tennisscheurkalender 2021 trakteert actieve tennisspelers en andere sportievelingen die ook wel eens een balletje slaan op veel leesplezier. Iedere dag weer. Dat vindt niet alleen Tjerk Bogtstra, maar ook twee andere grootheden uit de Nederlandse tenniswereld. Voormalige proftennissers Sjeng Schalken en Jan Siemerink bevelen de Tennisscheurkalender 2021 aan als een bijzonder inkijkje in de tenniswereld en een leuke start van de dag.

Voor meer informatie of een gratis exemplaar voor een recensie kunt u e-mailen naar tennisscheurkalender@gmail.com. Bellen met de samenstelsters kan ook: Birgit Gruisen (0613503797) of Marjo Gruisen (06 53988746).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie