team Studio Stap
team Studio Stap Cecile van Ooij

Studio Stap ‘Staying Home This Christmas - Kerstballen Parade!’

23 oktober 2020 om 12:08 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Studio Stap, hét Edese online streaming initiatief in de Gemeente Ede tijdens de corona tijd.

Het idee voor Studio Stap is spontaan ontstaan tijdens de persconferentie van 15 maart 2020. Studio Stap is begonnen met de uitzendingen op 23 maart en is momenteel weer, gedurende de weken dat de horeca gesloten is, tijdens werkdagen te beluisteren en te bekijken op twitch.tv/stapindemiddag.

Van maandag tot en met donderdag is er een middagprogramma en de vrijdag is gevuld van 11.00 tot 22.00 uur met de programma’s van de complete groep dj’s Pim, Patrick, Hans en Richard.

Tijdens de eerste horeca lockdown zijn er buiten de reguliere programma’s diverse andere acties en initiatieven ontstaan.

Door onder andere verkoop van T-shirts, kalenders en plopr’s en een mega verloting is er geld ingezameld voor MHE- G team en Stichting Stoer, 2 lokale goede doelen.

Tevens zijn er in die periode een aantal speciale uitzendingen gemaakt zoals het hilarische 50 jaar Songfestival, het online Tizoc feest en de 24uurs Studio Stap marathon uitzending van 29-30 mei.

De woorden Stappie’s Steenkool, Fruzzle Puzzle, plaat voor Otterlo, Leverworst en natuurlijk Plop, zijn niet meer uit het Edese woordenboek weg te denken.

Nu de horeca sluiting helaas wat langer lijkt te gaan duren en kerst dichterbij komt is de vraag van de trouwe luisteraars of er ook een kerst gerelateerd evenement komt.

En we kunnen u geruststellen natuurlijk komt er een kerst evenement!

De Studio Stap’s “Staying Home This Christmas - Kerstballen Parade”!

Het voltallige Studio Stap team zal tijdens deze avond acte de pre´sence geven en presenteert u een Kerst top 50, die door de luisteraars/ kijkers samengesteld kan gaan worden, met mooie, goede, foute, oude en nieuwe kerstplaten. Dit evenement zal op zaterdag 12 december 2020 van 19.00 tot +/- 23.00 uur in beeld en geluid uitgezonden worden.

Stemmen voor deze kerstplaten kunnen gegeven worden door het invullen van de poll bij het facebook evenement. Tevens mag u ook zelf een lijstje maken van uw 10 Kerst favorieten. Uw lijstje kan gemaild worden naar StudioStapEde@gmail.com.

Alle stemmen moeten uiterlijk 5 december binnen zijn om voldoende tijd te hebben om het programma voor te bereiden.

Het Studio Stap team kijkt uit naar de avond van 12 december om iedereen een heerlijk pre Kerstavondje te bezorgen!

Uiteraard onder voorbehoud van eventueel geldende maatregelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie