Sander vertelt over hoe je te bevrijden van ongewenste gedragsreflexen
Sander vertelt over hoe je te bevrijden van ongewenste gedragsreflexen Phoenix Systema

Bevrijd jezelf van angsten en blokkades - zelfverdediging tegen je ongewenste gedragsreflexen

29 oktober 2020 om 14:51 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

28 oktober j.l. Hoe ontstaat angst voor iets en waarom kan dit zo hardnekkig en lang voortduren? En, hoe kom je er vanaf? Deze vragen en anderen, kwamen aan bod in een lezing/workshop van Sander Reimink, die hij gaf bij zelfverdedigingsschool Phoenix in Ede. Sander, wonend in Wageningen en afgestudeerd bioloog, heeft zich de  afgelopen jaren intens verdiept in de werking van de menselijke geest en heeft al vaker lezingen over dit onderwerp gegeven.

Zelf traint Sander sinds 2019 bij Phoenix Systema. Tijdens de lessen wordt veel aandacht aan het mentale deel en de werking van het brein van de mens besteed. Dat motiveerde Sander om zijn ervaringen en kennis te willen delen met de andere leden. Hiermee helpt hij mensen zien hoe ze hun automatische gedragsreflexen kunnen herprogrammeren. Daarmee kan je bijvoorbeeld blokkades weg werken, je ontdoen van angsten en je persoonlijke groei bevorderen. Dit resulteerde afgelopen woensdag dus in boeiende en inspirerende lezingen, voor diverse lesgroepen. Vervuld met nieuwe inzichten en de nodige handvatten gingen de leden naar huis. Juist ook nu, in deze soms wat complexe (corona) tijd, helpt het je eigen angsten en blokkades beter te begrijpen. Maar ook die van een ander. En uiteindelijk leidt meer onderling begrip naar een betere en veiligere wereld!

Als mensen interesse hebben om meer te weten wat Sander doet en over zijn lezingen, neem dan contact op met Phoenix Sytema. Zij stellen je dan in verbinding met hem. info op: www.phoenixsystema.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie