'CONTINENTAL CALL' : Latin Journey

26 november 2020 om 22:28 Overig Deel je nieuws

‘‘Continental Call’ is de titel van de nieuwe serie wereldmuziek concerten die we vanaf het najaar programmeren. De serie zal geweldige Nederlandse en buitenlandse musici naar Kernhem brengen om voor u te spelen. De stijlen zullen uiteenlopen van Braziliaans, Latin-Jazz, Venezolaans, en Tango. Het muzikale palet van Kernhem wordt verbreed met deze kleurrijke en verrassende serie. 

Featuring: Michael Simon (trompet)

‘Latin Journey’ is de titel van dit project en speciale gast is de Nederlandse trompettist van Venezolaanse afkomst, Michael Simon. Michael is onder meer bekend van Fra Fra Sound en de groepen van Gerardo Rosales. Geboren in het Venezolaanse kuststadje Cardon speelde hij vanaf zijn zesde jaar samen met zijn musicerende broers.

Recentelijk geniet Michael van internationale bekendheid door zijn samenwerking met Maleisische en Taiwanese artiesten, waarmee hij onder meer op Borneo Jazz Festival, Taipei Jazz Festival en het Red Light Jazz Festival in Amsterdam heeft gestaan.

Bij deze gelegenheid keert Michael terug naar zijn eerste liefde: de Latin jazz. Deze liefde deelt hij met host Edgar van Asselt, waarmee hij een afwisselend repertoire van eigen stukken en ‘latinized’ jazz standards heeft samengesteld.

Bezetting: 

Michael Simon (trompet) , Randy Winterdal (bas), Greg Smith (drums), Edgar van Asselt (piano0 


Tickets: € 15,00 'live' en € 7,50 in 360 graden streaming

KOOP KAARTEN

Veranderingen door de 1,5 m maatregelen

Door de 1,5 m maatregelen zijn wij gedwongen om het aantal tickets te beperken tot 25, afhankelijk van hoeveel mensen uit één huishouden komen. Daarnaast hebben wij 2 sets vervangen door één lange set van 75 minuten. Wij houden ons aan de regels voor het RIVM. Bij het kopen van een ticket verplicht u zich het coronaprotocol van Huis Kernhem na te leven.

Praktische informatie
De concerten beginnen om 16.00. De zaal is vanaf 15.30 open. 
Uw plaatsen worden aangewezen en parkeren bij Huis Kernhem is gratis.

Kernhemseweg 7, Ede

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie