AV Fietsuitleen
AV Fietsuitleen -

Anke Visserman neemt afscheid bij ’s Heeren Loo en opent een Fietsuitleen op de Hartenberg

22 december 2020 om 16:18 Lokaal Deel je nieuws

Regiodirecteur Anke Visserman gaat na 14 jaar bij ’s Heeren Loo van een welverdiend pensioen genieten. Bij haar afscheid ging een lang gekoesterde wens in vervulling, een Fietsuitleen op woonzorgpark de Hartenberg in Wekerom.  

Vanaf vandaag kunnen cliënten en medewerkers op de Hartenberg een fiets lenen bij AV (Anke Visserman) Fietsuitleen. Cliënten die niet zelfstandig kunnen fietsen, maar met begeleiding wel naar buiten kunnen en zo voldoende kunnen bewegen, afleiding krijgen en anderen kunnen ontmoeten. In coronatijd een extra waardevolle activiteit voor cliënten. Naast een duofiets en een rolstoelfiets, zijn er gewone fietsen te leen.

De AV Fietsuitleen is tevens een mooie leerwerkplek voor cliënten. Hierbij kan gedacht worden aan het repareren of schoonmaken van fietsen of het (helpen) beheren van het reserveringssysteem.

’s Heeren Loo hoopt het fietsaanbod uit te kunnen breiden zodat er nog meer aan de wens van cliënten kan worden voldaan. Alle soorten (elektrische) fietsen zijn welkom voor de AV Fietsuitleen op de Hartenberg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie