De eerste inwoner van Harskamp heeft een boodschappenpakket van €100 in ontvangst genomen.
De eerste inwoner van Harskamp heeft een boodschappenpakket van €100 in ontvangst genomen. D. Vellinga

Glasvezel is dichterbij dan ooit, laat deze kans niet voorbijgaan!

10 januari 2021 om 13:11 Lokaal Deel je nieuws

Ook ons dorp Harskamp kan binnenkort glasvezel krijgen! Momenteel wordt er campagne gevoerd waarbij inwoners van de dorpen Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen en De Klomp,  de keuze krijgen om over te stappen naar een nog aan te leggen glasvezelnetwerk. Lukt het niet om de 35% deelname te behalen dan kan het jaren duren voordat onze dorpen weer hiervoor in aanmerking komen.

Wij als Harskamps Belang hopen van harte dat we samen als dorp onze verantwoordelijkheid nemen en een abonnement afsluiten zodat we de 35 % halen. Dit komt de leefbaarheid van ons dorp ten goede.

Voor alle bewoners in het dorp is het belangrijk dat er glasvezel komt, jong en oud. Het internetgebruik blijft groeien en het internet van nu kan sneller tekort schieten dan u denkt. In huis zijn steeds meer apparaten online. Ook voor online kerkdiensten en tv-kijken is een steeds betere verbinding nodig om de steeds hogere kwaliteit thuis te ontvangen zonder haperingen en stilstaand beeld. En wat dacht u van online school volgen en thuis werken. Ook alledaagse diensten zoals zorgverlening gaan steeds vaker voor een deel digitaal. Door deze extra digitale zorg kan er sneller actie ondernomen worden als het even minder goed gaat met een patiënt. Het herstel duurt hierdoor vaak minder lang dan gemiddeld en ook de kans op ziekenhuisopname is vaak kleiner. Ervaring leert dat extra begeleiding op afstand een veiliger gevoel geeft en de patiënt langer thuis kan blijven wonen. Glasvezel  kan nog onbeperkt groeien in capaciteit, zodat het alle nieuwe mogelijkheden van de komende jaren zonder problemen aankan.

Er verdwijnen allerlei voorzieningen uit de kleinere dorpen zoals buslijnen, banken, winkels, etc. Laten we ervoor zorgen dat Harskamp ook glasvezel krijgt zodat wij niet digitaal een achterstand oplopen. Zo zorgen we er ook voor dat jongeren zich in Harskamp  willen blijven vestigen. Laten we samen zorgen voor een Leefbaar Harskamp en sluit nu een abonnement af!  En als u nu een abonnement afsluit, maakt u ook nog kans op een boodschappen pakket!


We staan voor u klaar!
Wilt u graag advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen? Wij van Harskamps Belang organiseren diverse vragenuurtjes waar wij voor u klaar staan. Meld u zich aan via Harskamps Belang? Dan ontvangt u € 25,- en Harskamps Belang € 50,-!  Kijk op de Facebookpagina van Harskamps Belang  of op  gavoorglasvezel.nl voor meer informatie!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie