v.l.n.r.: Senna en Josje (medewerkers van Sport BSO Knoet, die de locatie gaan opstarten), Evert Schipper en Wiebe Rengelink (voorzitter en penningmeester van Climax), en Anneke en Hans Zwartkruis (eigenaren van Sport BSO Knoet)
v.l.n.r.: Senna en Josje (medewerkers van Sport BSO Knoet, die de locatie gaan opstarten), Evert Schipper en Wiebe Rengelink (voorzitter en penningmeester van Climax), en Anneke en Hans Zwartkruis (eigenaren van Sport BSO Knoet) Climax

Atletiekvereniging Climax verwelkomt BSO Knoet

11 januari 2021 om 09:37 Atletiek Deel je nieuws

Op vrijdag 8 januari hebben Sport BSO Knoet en Atletiekvereniging Climax het contract ondertekend, waardoor Knoet in het gebouw en op de accommodatie van Climax de tweede Sport Buitenschoolse Opvang kan starten. Afhankelijk van de besluiten van de regering zal de locatie op zijn vroegst op maandag 18 januari in gebruik worden genomen.

In eerste instantie zal de Sport BSO op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kinderen op deze locatie gaan opvangen. Als de aanwas en bekendheid wat groter zijn, zal dat ook op woensdag- en vrijdagmiddag zijn. Voor meer informatie zie https://www.bsoknoet.nl/

Het bestuur van Climax is erg blij met deze ontwikkeling, want Climax haalt een doelgroep in huis, die al op jonge leeftijd met de atletieksport in contact wordt gebracht. Ook ouders, die de locatie van Climax en atletieksport nog niet kennen, weten Climax zo te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie