Petra en haar kinderen
Petra en haar kinderen Petra

Christelijke Gastouderopvang de Herberg bestaat 15 jaar!

29 januari 2021 om 10:25 Zakelijk Deel je nieuws

Christelijke Gastouderopvang de Herberg bestaat 15 jaar! Begin dit jaar is een geheel nieuwe website gelanceerd. Door de groeiende vraag naar betrouwbare, kleinschalige opvang zijn we dringend op zoek naar nieuwe gastouders. Lees hier het verhaal van twee van onze gastouders en wie weet is dit ook iets voor jou:

“Mijn naam is Petra, ik ben 32 jaar, getrouwd met Bert en moeder van Roos en Mick. Lange tijd heb ik in de kinderopvang gewerkt. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden. Toch wilde ik graag de stap maken naar gastouder, om meer 1 op 1 aandacht voor de gastkinderen door ze een veilige plek te bieden in ons gezin. Zo kon ik de liefde voor de kinderen goed  combineren met de liefde voor mijn gezin. Ik heb toen contact opgenomen met christelijk gastouderbureau de Herberg. Zij hebben mij heel goed geïnformeerd over alle aspecten waar ik rekening mee moest houden als ik wilde starten als gastouder. De mensen van de Herberg zijn erg professioneel, denken met mij mee en investeren echt in mij. Dat merk ik ook nu ik aan het werk ben. Ik werk niet vóór de Herberg, maar samen met de Herberg.”

“Mijn naam is Elize ik ben 33 jaar, getrouwd met Dennis en moeder van Luca. In 2019 heb ik de overstap gemaakt van mijn werk in een bloemenwinkel naar gastouder. Ook al had ik geen achtergrond in de zorg of onderwijs, met hulp en advies van de Herberg heb ik toch deze overstap kunnen maken. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, elk kind veel individuele aandacht te kunnen geven en hen te helpen zich te ontwikkelen. Het werken als gastouder geeft mij veel ruimte en vrijheid, ik kan zelf bepalen hoe ik de dagen invul en mijn werk vormgeef. Daarnaast is het heel fijn te kunnen werken vanuit de stabiele basis die de Herberg mij biedt. Toen ik wilde starten als gastouder was dat best een grote overstap, de Herberg heeft me hierin gesteund en mij met heel veel praktische zaken geholpen, waardoor ik nu met veel plezier als gastouder kan werken.”

Werk je graag met kinderen en wil jij dat ook doen vanuit het comfort van je eigen huis. Wil je veel vrijheid in het vormgeven van de opvang?

Neem dan gerust contact op met de medewerkers van de Herberg. Ze helpen je heel graag in dat proces. Je ontvangt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over alle ins en outs van het hebben van je eigen gastouderopvang. En als je voor 31 maart 2021 contact opneemt krijg je je kinder-EHBO certificaat (of herhaling) nu gratis!

Ben je al gastouder maar nog niet aangesloten bij de Herberg? Ook dan kan je bij hen terecht voor nieuwe plaatsingen.

Bemiddelingsmedewerker regio Gelderse Vallei: Eline Nikkels
geldersevallei@christelijkekinderopvang.nl  0621843208

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie