Bianca Bouter
Bianca Bouter B Bouter

Nieuwe coördinator voor SchuldHulpMaatje

29 januari 2021 om 18:41 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf februari is Bianca Bouter de nieuwe coördinator van Schuldhulpmaatje Ede. De vacature, die na het vertrek van Corrinne van Pommeren was ontstaan, is gelukkig weer vervuld. Met de komst van Bianca is het team van 2 coördinatoren en een administratief ondersteuner weer compleet.

Ervaring

Met het aanstellen van mevrouw Bouter haalt SchuldHulpMaatje iemand met flinke ervaring binnen. De algemeen coördinator Jan de Kluijver: ’In de selectieprocedure hebben we meerdere geschikte personen gesproken. Dan wordt op specifieke ervaring verder gekozen. Bianca heeft ervaring in de financiële begeleiding van mensen. Ze werkte eerder bij een bureau voor bewindvoering. Nu werkt ze bij een instelling, die mensen met een verslavings- en/of detentieverleden op weg helpt. Ze brengt dus veel ervaring mee.’

De Wekerommer heeft zin in de functie als coördinator. Bianca: “Ik heb nu jaren in de begeleiding naast mensen gestaan. Voor mij is het een nieuwe uitdaging om met mijn ervaring nu de taak van coördinator op te pakken. Ik zal als hoofdtaak de intake van hulpvragers doen en de koppeling met de schuldhulpmaatjes tot stand brengen en volgen. Deze nieuwe uitdaging spreekt me erg aan.”

Het bestuur van de stichting Diaconaal Platform Ede, waaronder SchuldHulpMaatje valt, is blij dat de procedure snel is verlopen. Bij SchulpHulpMaatje zijn ruim 45 maatjes actief om mensen met vragen rond financiën en dreigende schulden bij te staan. 

Schuldhulpmaatje Ede
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie