Geldkistje
Geldkistje Alexas_Fotos

Gratis workshop Financiele mogelijkheden voor mantelzorgers

31 maart 2021 om 20:01 Lokaal Deel je nieuws

Informatiebijeenkomst financiële mogelijkheden

Op donderdagavond 15 april van 19:00-21:00 uur biedt Malkander digitaal een informatiebijeenkomst aan over Financiele mogelijkheden, met gastspreker van MantelzorgNL.

Tal van extra kosten
Als je zorgt voor iemand die ziek of beperkt is, maak je extra kosten. Reiskosten, zorgkosten, hulpmiddelen die gekocht moeten worden, aanpassingen in en om het huis, noem maar op. We krijgen bij Malkander regelmatig de vraag of er financiele tegemoetkomingen bestaan voor gemaakte kosten. Er bestaan verschillende opties. Daar gaan we op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze op in tijdens de digitale informatiebijeenkomst.

Profijt door extra kennis
We bespreken de verschillende (financiële) regelingen waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. Mantelzorgers leren welke financiële regelingen er zijn, en waar zij mogelijk profijt van kunnen hebben. Zo kunnen zij met meer kennis hun belastingaangifte (laten) invullen of hun vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst wordt volledig betaald door Malkander om daarmee de gelegenheid te geven aan zoveel mogelijk mantelzorgers om deel te nemen. 

Aanmelden gaat digitaal via: https://vrijwilligers.malkander-ede.nl/activiteiten/192 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie