Zorg voor de zorg
Zorg voor de zorg Famveldman Adobe Stock

Bistro Le Steak steunt en bedankt de zorg

22 april 2021 om 09:59 Lokaal Deel je nieuws

Lieve helden in de zorg, 

Bistro Le Steak wil jullie bedanken voor jullie harde werk en de goede zorg die jullie bieden in deze zware tijden. BEDANKT, JULLIE ZIJN TOPPERS!

15% KORTING OP STEAKMENU VOOR DE ZORG.

Terwijl anderen straks lekker in de meivakantie op een terrasje zitten, maken onze zorgmedewerkers overuren en kunnen ze geen vrije dragen nemen. Daarom hebben wij speciaal voor iedereen die in de zorg werkt een 'Steakmenu voor de zorg' samengesteld. Iedereen die in de zorg werkt, kan dit menu bestellen met een korting van 15%. Als het eten wordt thuisbezorgd (mogelijk vanaf €29,50) moet er wel aangetoond kunnen worden dat je in de zorg werkt. Niet alleen de zorgmedewerkers maar ook hun gezinsleden mogen natuurlijk genieten van deze aanbieding. Deze korting is voorlopig beschikbaar tot 30 juni 2021. Afhankelijk van de omstandigheden kan het zijn dat het 'Steakmenu voor de zorg' met korting wordt verlengd.

CADEAU VOOR DE IC- AFDELING ZGV

Wij willen de mensen van de Intensive Care afdeling van ziekenhuis de Gelderse Vallei extra verwennen. Voor ieder besteld portie stokbrood met kruidenboter (besteld is op www.lesteak.nl of in onze app van 21 april t/m 30 juni 2021) doen wij €1,- in een spaarpot voor de personeelspot van de afdeling Intensive Care van ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De medewerkers van het ziekenhuis Gelderse Vallei mogen helaas geen geld accepteren, dus ze krijgen van ons het gespaarde bedrag in waardebonnen, zodat ze misschien straks van een heerlijk diner kunnen genieten tussen de drukte door. Help jij ook mee om de mensen van de IC-afdeling in Ede te verwennen en bestel jij een portie stokbrood met kruidenboter! 

Bistro Le Steak   /   www.lesteak.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie