Alles staat klaar op de huidige locatie van de pop-up boekenmarkt aan de Langstraat 20 in Barneveld.
Alles staat klaar op de huidige locatie van de pop-up boekenmarkt aan de Langstraat 20 in Barneveld. Lisette Ruzius

Bennekommer houdt pop-up boekenmarkt

23 april 2021 om 16:09 Lokaal Deel je nieuws

Barneveld is vorig jaar al eerder getuige geweest van de pop-up boekenmarkt van HuibHistoryBooks. "Er waren zo'n 1000 bezoekers de vorige keer en dat overtrof mijn al mijn verwachtingen", zegt organisator Huibert van Verseveld uit Bennekom. Op de nieuwe locatie Langstraat 20, het oude Intertoys winkelpand, is hij nu neergestreken voor de volgende editie van de pop-up boekenmarkt. "Veel mensen kwamen af op mijn privéverzameling boeken over de Tweede Wereldoorlog, maar er was ook veel interesse in kinderboeken, thrillers en theologie."

Van Verseveld kreeg veel positieve reacties van mensen. "Dit is geweldig. Zo veel boeken!", zei een bezoeker. Een andere zei: "Dit is echt wat Barneveld nodig had, we zijn echte lezers. Normaal zie je dit alleen in grote steden. Het is fijn dat jullie dit hier organiseren." En daarom komt de markt nog een keer naar Barneveld

Huibert van Verseveld: "De bezoekers gaven aan dat een herhaling van de markt op prijs zou worden gesteld." Daarom heeft hij nu samen met verhuurder Westeneng Makelaars besloten om het evenement nog één keer te houden. Dat gebeurt op vrijdag 30 april  van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 01 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Op de vorige edities zijn honderden boeken verkocht, maar in de afgelopen maanden is veel nieuwe aanvoer geweest en daarom kan Huib wel zeggen: "Er liggen meer dan 30.000 tweedehands boeken klaar voor u".

Meer informatie? Mail Huibert van Verseveld via huibhistorybooks@gmail.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie