Hemelvaartsdag geopend
Hemelvaartsdag geopend Roelf Jager

Restore Hemelsvaartsdag geopend

10 mei 2021 om 14:38 Zakelijk Deel je nieuws

Restore is open van 10 tot 16 uur op Hemelvaartsdag. Veel leuke artikelen en tijd om oude kleding in te leveren in de kledingcontainers in de regio. U kunt weer iets "nieuws" aanschaffen voor het voorjaar en zomer. Wij hebben een mooie collectie voor kinderen en dames.

Wij hebben onze winkels geopend omdat u zo de mogelijkheid krijgt om te kunnen winkelen, de maatregelen geven aan dat we maximaal 50 klanten in onze winkel mogen hebben en door ook op Hemelvaartsdag open te zijn kunt u ons bezoeken.

Iedereen kijkt uit na een mooie zomer en meer vrijheden voor iedereen. Wij hebben op donderdag 13 mei, extra kaarten voor Burgers Zoo uit te delen aan enkele van onze klanten.

Per winkel kunt u 2 x 2 kaarten winnen door uw kassabon te voorzien van uw naam en telefoon nummer of E-mail en voor zaterdag weet u of u de bonnen gewonnen heeft.

Doe mee en profiteer nier alleen van mooie artikelen voor nog mooiere prijzen maar win ook een dagje uit. Dat wil toch iedereen. welkom op 13 mei in onze winkels.

Op deze dag kunt u geen goederem brengen de inname punten zijn gesloten. Dit is vanaf vrijdag 14 mei weer mogelijk.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie