Er is er een speciaal deel met bijzondere edities en zo'n 3.000 Tweede Wereldoorlog boeken, waaronder veel titels van uitgeverij Aspekt.
Er is er een speciaal deel met bijzondere edities en zo'n 3.000 Tweede Wereldoorlog boeken, waaronder veel titels van uitgeverij Aspekt. Lisette Ruzius

Pop-up boekenmarkt

20 juni 2021 om 10:12 Lokaal Deel je nieuws

“De lege plekken op de schappen na de vorige pop-up boekenmarkt in mei hebben we weer opgevuld met heel veel nieuwe titels,”vertelt organisator Huibert van Verseveld uit Bennekom. De derde editie van het evenement wordt dit jaar gehouden op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni op de Langstraat 20a in Barneveld, in het oude Intertoys winkelpand. 

Ook dit keer gaat het om maar liefst 30.000 boeken. Het assortiment bestaat uit onder meer thrillers, romans, theologie, planten en dieren, landen, kunst, sport, kook- en geschiedenisboeken. Ook zijn er meer dan 3000 kinderboeken. Er is er een speciaal deel met bijzondere edities en zo’n 3.000 Tweede Wereldoorlog boeken, waaronder veel titels van uitgeverij Aspekt.

De openingstijden van de boekenmarkt zijn vrijdag 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie? Mail Huibert van Verseveld via huibhistorybooks@gmail.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie